Om Os

Jagtrejser Serbien er skabt af jægere, til jægere.
Derfor vil du opleve, at hele vores filosofi handler om at sikre vores jægere de bedst tænkelige oplevelser, både ud fra vores egne erfaringer, og de specifikke behov du har.

Vi er selv jægere og ved, at jagt handler om meget mere end blot det at nedlægge et stykke vildt. Jagt er en passion og en helhedsoplevelse. 

Vi har som jagtbureau eget jagtvæsen og kontor i Serbien, og har derfor også et dybdegående lokalkendskab – samtidig med at vi både taler dansk og serbisk.

Vi er derfor glade for at kunne præsentere ”Jagtrejser Serbien”, som helt vil leve op til de forpligtelser, som navnet bærer med sig, og du vil derfor også ved køb af din næste jagtrejse opleve kvalitet, stort udbud, personlig service og nytænkning.

Turen kan også laves som en familietur, hvor jagt er en del af dette.

Serbien har en lang tradition for jagtturisme med et stort antal velbevarede jagtområder.

Serbien er et land med gode jagtområder, gode jægere og fremragende værter.
Serbien har over 320 jagtpladser på et område omkring 6.500.000 hektar, som ligger på højder fra 70 helt op til 2000 meter over havets overflade. Serbien har 43 kommercielle jagtområder, hvor de resterende jagtområder forvaltes af jagtorganisationer, som også organiserer jagt på de områder, de forvalter.

Denne type turisme i Serbien tiltrækker mange udenlandske turister, især turister fra Ungarn, Østrig, Tyskland, Italien, Storbritannien og Schweiz. Serbiens gode forbindelser til andre europæiske lande er af stor betydning, mens smukke landskaber, fremragende køkken og en velhavende kulturarv kun er nogle af de ting, jægere fra hele verden kan nyde i Serbien.

Inden for rammerne af vores brede udbud af tjenester arrangerer jagtrejserserbien.com også jagtekspeditioner med alle jagtrelaterede aktiviteter på hele Republikken Serbiens territorium i hele sæsonen (transport af jægere til det ønskede jagtplads og tilbage, indkvartering for jægere, udlejning af hunde, behandling og overførsel af trofæer mv.).

Da vi har en individuel tilgang til hver klient, søger vi at tilpasse vores tjenester til kundens behov og ønsker og dermed gøre kommerciel jagt til en uforglemmelig oplevelse fuld af historier, der afventer at blive genindleveret igen og igen. I henhold til dine ønsker arrangerer vi vellykkede og forskellige jagtekspeditioner i hele jagtsæsonen.

Alle interesserede jægere opfordres til at kontakte os på e-mailen: info@jagtrejserserbien.com

All Inklusive.

no images were found